Parteneri

PRIMARIA COMUNEI SERCAIA

      Şercaia, mai demult Şerpeni, Sarcaia (în dialectul săsesc Schirkojen, Širken’en, în germană Schirkanyen, Schirkengen, Scharken, în maghiară Sárkány, în latină Sarcam) este o localitate în judeţul Braşov, Transilvania, România.

    Comuna Şercaia este situată în judeţul Braşov, pe şoseaua naţională DN1 (E68), între Braşov şi Sibiu, la circa 14 kilometri, spre est de municipiul Făgăraş şi la circa 56 de kilometri, spre vest de municipiul Braşov.

    Şercaia este punctul terminus al drumului naţional DN73A, care face legătura între localităţile Predeal si Şercaia. Plasarea aceasta reprezintă o mare oportunitate pentru comună, aflându-se sub influenţa unui important centru de dezvoltare al ţării (este vorba despre Municipiul Braşov).

    Localităţile aflate în imediata învecinătate sunt: Persani, spre est, Vad spre sud, Mândra spre vest, Hălmeag, spre nord-vest, Părău, spre nord-est.


ASOCIAŢIA ROMILOR DIN FAGARAS

     – Scopul – Scopul Asociaţiei “ASOCIAŢIA ROMILOR DIN FAGARAS” ii constituie dezvoltarea culturala, sociala si economica a comunităţilor de romi, dezvoltarea relaţiilor de cooperare si parteneriat cu asociaţii private, publice, naţionale si internaţionale, specializate in cercetarea si implementarea programelor sociale, culturale si aducătoare de venituri pentru romi.


 

Tip de organizaţie – Entitate publică

Cod de înregistrare fiscală – 29476852
Adresa oficială – Strada Principală numărul 72, comuna Șercaia, județ Brașov.
Telefon / FAX – 368427290
E-mail – scoala_sercaia@yahoo.com
Reprezentant legal – Director, Ganea Delia Ana Maria


Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE accesaţi www.eeagrants.org